Klantenservice

Bezorgen
Online bestellingen die op voorraad zijn en op een werkdag voor 15:00 geplaatst zijn en waarvan de betaling bij ons binnen is, worden de volgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op een werkdag na 15:00 of in het weekend zijn geplaatst worden binnen 2 werkdagen bezorgd. Alle pakketten worden verzonden met PostNL.

Verpakkingsmateriaal

Door de flinke groei van webwinkels is het aantal pakketzendingen in Nederland de afgelopen jaren enorm gestegen. De enorme toename in pakketzendingen heeft ook z’n weerslag op het milieu, en daarom kiezen wij soms voor hergebruikte dozen voor het verzenden van onze producten. Hou er rekening mee dat de inhoud en de afbeelding op de doos met elkaar kunnen verschillen. Voor ons een kleine moeite en beter voor het milieu! Dank voor uw begrip.

Pakket online volgen

Als het pakket is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een e-mail met een track & trace-link. Hiermee kun je eenvoudig online jouw pakket volgen.

Tekenen bij ontvangst
Om er zeker van te zijn dat je pakket veilig wordt afgeleverd vragen we je te tekenen voor ontvangst. Als je niet thuis bent zal het pakket de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondagen) nog een keer aangeboden worden. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag tot 3 weken later afhalen.

Afhalen
Online bestellingen kun je ook afhalen bij Macandmuchmore. Bestellingen die na 18:00 of in het weekend zijn besteld liggen binnen 1 werkdag in de winkel voor je klaar. Zodra je deze kan ophalen ontvang je daarover bericht.

Heb je er voor gekozen om een bestelling op te komen halen in de winkel? Dat kan deze blijft daar voor je gereserveerd. In de winkel kan met pin en contant geld betaald worden.

Bezorgkosten
Bestellingen zijn vanaf 100,- gratis, vergeet niet een vinkje te plaatsen bij gratis verzenden aub.